Yeniler nasıldı?

Teknik Direktör Paul Le Guen, Titi ve Ekong’a özel ilgi gösterdi, ilk günden taktik idmana dahil etti.

Yeniler nasıldı?

Pas çalışmasında hazır olmaması nedeniyle zorlanan Titi, son bölümde yapılan maçta kademe hatalarını kapattı. Topu oyuna çabuk sokma gayretinde olan Ekong ise yaptığı birkaç faul sonrası uyarıldı.

Bursaspor’da yeni sezon hazırlıkları ağır bir tempoda devam ediyor. Yeşil beyazlı takımın yeni transferleri Brezilyalı Titi ve Nijeryalı Ekong ise takımla ilk antrenmanlarına dün çıktılar. Teknik Direktör Paul Le Guen, her iki oyuncuya da çalışmada yakın ilgi gösterdi. İlk günden takımla birlikte antrenmanlara katılan Titi ve Ekong son bölümde 4 kale halinde yapılan maçta ise as takımda şans buldu. Paul Le Guen’in her iki stoperi de yanyana oynatması dikkat çekti.

HATALARI KAPATTI

Titi’nin özellikle yarı sahada koşular halinde yapılan pas çalışmasında hazır olmaması nedeniyle sıkıntı çektiği görüldü. Tecrübeli stoper son bölümde yapılan maçta ise performansıyla Paul Le Guen’in yüzünü güldürdü. Birkaç kez arkadaşlarının yaptığı kademe hatalarını kapayan Brezilyalı oyuncu, teknik kadrodan tebrik aldı. Titi’nin takım arkadaşlarıyla ise çabuk kaynaştığı görüldü.

İSİMLERİ EZBERLEMİŞ

Diğer yeni transfer Ekong’un ise hırslı yapısı dikkat çekti. Titi’yle maçta yanyana oynayan Nijeryalı stoper, Berak Jonathan Ustabaşı’na yaptığı bir faul sonrası ise Paul Le Guen tarafından uyarıldı. Topu oyuna çabuk sokma gayretinde olan 23 yaşındaki oyuncunun birçok takım arkadaşının ismini ezberlediği de görüldü. Bir ara Joshua John ve Barış Yardımcı ile biraraya gelen Ekong’un hatalardan bahsettiği gözlemlendi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X