Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Yenilerin hepsi paranın peşinde!

Konser vermek için geldiği Bursa’da Olay Çekirge’ye çok özel açıklamalar yapan Türk müziğinin yaşayan efsanesi Seçil Heper, yeni sanatçıları eleştirdi.

Konser vermek için geldiği Bursa'da Olay Çekirge'ye çok özel açıklamalar

SERHAT HALLAÇ

SANATA ÖNEM VERMİYORLAR

Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Bölümü’nün ‘Sezona Merhaba’ konserinde sahne alan usta sanatçı Seçil Heper, Olay Çekirge’ye konuştu. Yeni nesil sanatçıları eleştiren 71 yaşındaki Heper, ‘Şimdi bana kızacaklar ama hepsi reyting ve paranın peşinde. Sanata değil paraya önem veriyorlar’ dedi. 

ESKİLERLE YENİLER BULUŞSUN

Türk sanat müziğinin popa yenildiğini düşünen Seçil Heper, buna bağlı olarak dinleyici kitlesinin de değiştiğini belirtti. Yeni nesil sanatçılardan bir tek Sibel Can’ı dinlediğini vurgulayan Heper, ‘Sibel’in sesi çok güzel, alaturkaya da çok yakışıyor. Ama buna rağmen o bile çok az alaturka söylüyor. Keşke eskilerle yeniler bir araya gelip fasıllar söylese’ dedi.


Avatar Seç KAPAT
Tarkan'ın Ankara'da vereceği ücretsiz konser büyük ilgi gördü. Konsere bilet
Sıradaki Haber Tarkan’dan Ankara’da ücretsiz konser: Biletler dakikalar içinde tükendi!