Yenileşim Ödülü için başvuru zamanı

BUSİAD Başkanı Baylan, kurum ve kuruluşların yenileşim ve kurumsal girişim çalışmalarını taçlandırmak istediklerini söyledi.

Yenileşim Ödülü için başvuru zamanı

ASLIHAN AYDIN

Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BUSİAD) ile Uludağ Üniversitesi (U.Ü) işbirliğinde verilen 2’inci Yenileşim Ödülü’ne başvurular başladı. BUSİAD Başkanı Günal Baylan, konuyla ilgili dün dernek merkezinde düzenlenen basın toplantısında, yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımların gerek işletme düzeyinde gerekse kişisel olarak yaşamın her alanında kendine uygulama alanı bulduğunu söyledi.

Sempozyum ile bölgesel yenilikçilik hareketini desteklemeyi amaçladıklarını dile getiren Baylan, kurum ve kuruluşların yenileşim ve kurumsal girişim çalışmalarını taçlandırmak için 2 yılda bir ‘Yenileşim Ödülü’ verdiklerini kaydetti. Baylan, “Yarışmanın ötesinde önem verdiğimiz; firmaların kendisini denetleme ve özgüvenlerini ortaya çıkarması. Başvuruları bekliyoruz” dedi.

5 KATEGORİDE VERİLECEK

Yenilikçilik ve Yaratıcılık Uzmanlık Grubu Lideri Yeşim Akalın, firmaların 29 Mayıs tarihine kadar ön başvuru formlarını ‘bursayenilesimodulu.org’ adresinden doldurabileceklerini ifade etti. 

Ödül değerlendirme ekibinin uzman kişilerden oluştuğunun altını çizen Akalın, şunları kaydetti: “Ödüle aday olan firmalar bu süreçte kurumlarıyla ilgili bilgileri, değerlendirme ekibiyle paylaştığı için gerekli etik kurallar çerçevesinde tüm bu özel bilgiler gizli tutulmaktadır. Yenileşim Ödülleri, ‘Liderlik’, ‘Çalışanların yönetimi’ ve ‘Bilgi işbirlikleri ve diğer kaynakların yönetimi’, ‘Stratejinin yönetimi’ ve ‘Süreç yönetimi’ dallarında verilecektir. Tüm kriterleri yerine getiren kurum veya kuruluş ise büyük ödülün sahibi olacaktır.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X