‘Yenilik ve projelere destek veriyoruz’

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bursa’ya gelen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Salih Koca, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bülent Temelli ile birlikte Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı ziyaret et

‘Yenilik ve projelere destek veriyoruz’

CEMAL KIRGIZ

Belediye olarak hayata geçirdikleri projeler hakkında sunum yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cihatlı Mahallesi’nde yapımı devam eden bin 400 konutlu toplu konut projesi ve yıl sonuna kadar hizmete girmesi hedeflenen Bölge Hastanesi hakkında bilgi verdi. Yılmaz, amaçlarının ilçe halkına en iyi hizmeti vermek olduğunu ifade etti.

İlçedeki çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Salih Koca da, “Yerel yönetimlerin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Gemlik’in her köşesinde çok önemli yatırımlar ve büyük projeler hayata geçirilmiş ve geçirilmeye devam ediyor. Biz de bu yapılan yenilik ve projelere destek veriyoruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X