Yenişehir AK Parti’de Danışma Meclisi toplandı

AK Parti Yenişehir İlçe Danışma Meclis Toplantısı, Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’nde yapıldı. Toplantıda yapılan konuşmalarda referanduma yönelik süreç değerlendirilirken, gerçekleştirilen hizmetler anlatıldı. Anayasa değişiklik paketinin Meclis’te

Yenişehir AK Parti’de Danışma Meclisi toplandı

GÜRHAN ADANA     

Gerçekleştirilen hizmetlerle ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, “Eğitimden sağlığa, barajlardan kırsal turizme, tarımdan caddelerin güzelleştirilmesine kadar her alanda halkımızın hizmetindeyiz. Yenişehir’de de, ilçe belediyesiyle koordineli olarak, ortak akılla, daha sağlıklı, daha yaşanabilir bir Yenişehir için elbirliğiyle çalışıyoruz” diye konuştu.

ÇELİK ÇALIŞMALARI ANLATTI

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik de konuşmasında, ilçede gerçekleştirilen belediye hizmetleri ile ilgili bilgi aktardı. Çelik, altyapı çalışmalarını bu yıl tamamlayıp, ardından üstyapı çalışmalarına geçmeyi planladıklarını söyledi. AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl da, “Milletimize güveniyoruz. Referandumda ülke genelinde yüzde 65-75 oy oranına ulaşmamız lazım” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X