Yenişehir Belediye’ye Değirmenönü çelmesi: 1-1

Süper Amatör Küme B Grubu’nda şampiyonluk savaşı veren Yenişehir Belediyespor deplasmanda küme düşmeme mücadelesi veren Değirmenönüspor ile 1-1 berabere kaldı.

Yenişehir Belediye’ye Değirmenönü çelmesi: 1-1

TOLGA ÖZTAŞ

Maçın 3. dakikadasında Değirmenönü Ferhat’ın penaltısı ile 1-0 öne geçti. Maçta baştan sona tek kale top oynayan Yenişehir 63’te Serhat ile bir penaltı atışından yararlanamazken 90+4’te Zafer’in beyaz noktadan attığı golle 1 puanı kurtardı. Bu sonuçla Yenişehir Belediyespor puanını 30 yaparken averaj ile play-off’un dışına çıktı ve 4. sırada yer aldı. Değirmenönü ise 8 puana yükselerek 11. sırada kaldı.

Karşılaşmada görev alan hakemler dün bütün Bursa’da görev alan hakemler gibi sahaya ‘Futbolda şiddete hayır’ t-shirtleri ile sahaya çıktılar.

SAHA: Arabayatağı

HAKEMLER: Deniz Sekban (**), Çağdaş Çağ (**), Osman Vatan (**)

GOLLER: Dk.3 Ferhat (P) (Değirmenönü), Dk.90+4 Zafer (P) (Yenişehir B.)

DEĞİRMENÖNÜSPOR: Mehmet (**), Hakan (**), Doğukan (**), Mustafa (*) (Dk.13 Ersin **), Samet (**), Muhammet (**), İbrahim (**), Cihan (**), Ferhat (**), Halil (**) (Dk.79 Salih *), Harun (**)

YENİŞEHİR BELEDİYE: Anıl (**), Can (**), İbrahim Bayrak (**), Mustafa (**) (Dk.66 Adullah *), Volkan (**), İbrahim Çulgatay (**), Serhat (**) (Dk.88 Murat), Erdal (**), Halil (**), Uğur (**), Eren (**) (Dk.46 Zafer ***)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X