Yenişehir fenni muayene istasyonu istiyor

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, araçların fenni muayenesi için ilçede bir istasyon açılması konusunda girişimlere başladıklarını bildirdi.

Yenişehir fenni muayene istasyonu istiyor

GÜRHAN ADANA

 

Ulaştırma Bakanlığı’na başvuruda bulunduklarını belirten Çelik, Yenişehirlilerin araçların fenni muayenesini yaptırmak için İnegöl, Bursa ve Bilecik’teki istasyonlara gittiklerini anlattı. 

Bu durumun zaman kaybı olduğunu ifade eden Çelik, “Yenişehir’de fenni muayene istasyonu kurulursa, Orhangazi’ye giden İzniklilerin de Yenişehir’e geleceklerini düşünüyoruz. Yaptığımız araştırmaya göre Yenişehir’de 18 bin 200 kayıtlı araç var. İznik’teki kayıtlı araç sayısı ise 15 bin 500’ü buluyor” diye konuştu.

Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Ulaştırma Bakanlığı’nın teklife ön olur vermesi ve istasyon kurma kararı alınmasıyla bu yatırım için yer sorunu olmadığını söyledi. Çelik, “Bursa yolu üzerindeki Küçük Sanayi Sitesi’nin bir arsası bulunuyor. Küçük Sanayi Sitesi yöneticileriyle görüştük ve bu arsayı söz konusu tesisin kurulması için tahsis edeceklerini belirttiler” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X