Yenişehir Havalimanı için Frankfurt önerisi

Müstakil Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Lojistik Sektörü Kurulu Toplantısı’nı Anadolu Jet Bölgesel Uçuşlar Başkanı İbrahim Doğan’ın katılımıyla gerçekleştirdi.

Yenişehir Havalimanı için Frankfurt önerisi

Toplantının açılışıda konuşan MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses, “En önem verdiğimiz sektörlerden birisi lojistik. Bursa’da Yenişehir Havalimanı’nın daha aktif hale gelmesi ve dünyanın her noktasına buradan ulaşabilmek istiyoruz. Artık yolcu uçağı kadar kargo uçaklarının da Yenişehir’e inmesini istiyoruz” dedi.

KOLAY VE KARLI OLACAK

MÜSİAD Bursa Şubesi Lojistik Sektör Kurulu Başkanı Said Akgün de, uluslararası ticaret için Yenişehir’den Avrupa’da mutlaka Gateaway statüsünde bulunan Milano, Amsterdam, Frankfurt ve Londra gibi şehirlere uçulması gerektiğini vurguladı. Akgün, “Bursa için en uygun olanı Frankfurt. Bursa ve çevresindeki illerin Almanya yüklemelerinin fazlalığı, Avrupa’nın diğer ülkelerine ulaşımın kolaylığı ve Interline havayolları aracılığıyla tüm dünya başkentlerine mal gönderebilme avantajı sağlayan Frankfurt için, organizasyon yapmak kolay ve karlıdır” diye konuştu.

BURSA’YA GELMEKTE GECİKTİK

Anadolu Jet Bölgesel Uçuşlar Başkanı İbrahim Doğan, Anadolu Jet’in Bursa’ya giriş hikayesini paylaştı. “Bursa’ya gelmekte geciktik” diyen Doğan, ocak ayında Bursa’yı avantaj rotası ilan edeceklerini açıkladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X