Yenişehir her alanda gelişip kalkınmalı

Bütünşehir Yasası’nın uygulanmaya başlamasıyla ilçelere hizmet akışında artış olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir’de ilçe belediyesiyle birlikte güzel eserler yapacaklarını kaydetti.

Yenişehir her alanda gelişip kalkınmalı

GÜRHAN ADANA     

Büyükşehir Belediye Başkanı ve Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Bursa’da faaliyet gösteren Yenişehirli işadamlarıyla bir araya geldi. Çelik, Dobruca Tesisleri’ndeki toplantıda işadamlarına ilçede gerçekleştirilen çalışmalar ve yapılması planlanan projelerle ilgili ayrıntılı bilgiler verdi. Çelik, ilçedeki projelere verdiği destekten dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür etti.

Toplantıya katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bütünşehir Yasası’nın uygulanmaya başlamasıyla ilçelere hizmet akışında artış olduğunu ifade etti. Kalkınmanın yerelde başladığını ifade eden Altepe, “Büyükşehir Belediyesi olarak ilgilenmediğimiz konu yok. Her konuda çalışıyoruz. Tüm alanlarda çalışıyoruz. Biberi, şeftaliyi, siyah inciri nasıl pazarlarız, ona çalışıyoruz. Amacımız üreticinin yüzünü güldürmek. Yenişehir her alanda gelişip kalkınmalı, üretimini artırmalı” dedi.

SIRADA ÜST YAPI ÇALIŞMASI

Seçimden bu yana Büyükşehir olarak yaptıkları ve başladıkları hizmetlerin yaklaşık tutarının 200 milyon TL’ye yakın  olduğunu ifade eden Altepe, “İlçe belediyelerinin yapamadığı işler bunlar. Bizim yapacağımız Kapalı Otopark ve Kapalı Pazaryeri Projesi, Şubat’ta ihale ediliyor. Yenişehir’in çehresi değişiyor. Altyapı çalışmaları bitiyor. Sırada üstyapı çalışmaları var” diye konuştu.

YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

Yenişehir’de, ilçe belediyesiyle birlikte çok daha güzel eserler yapacaklarını kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Nerede bir talep varsa, alıp uygulamaya koyuyoruz. Yeter ki, işe yarayacağını bilelim, yeter ki, yapılan harcama yerine gitsin. Yenişehir Uluslararası Havalimanı’na 14 ay boyunca Bursa’dan yolcuları otobüslerimizle bedava taşıdık. Şimdi havalimanı yolcularını şehiriçi yolcu bedeliyle havalimanına kadar otobüslerle taşıyoruz. Yenişehir’de çok güzel eserler olacak. Daha yapacak çok işimiz var” ifadelerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X