Yenişehir için herkese iş düşüyor

Yenişehir’de düzenlenen toplantıda muhtarların sorunları dinlendi. Kaymakam Abdullah Çiftçi, ilçenin hak ettiği yere gelmesi için herkese çok iş düştüğünü söyledi.

Yenişehir için herkese iş düşüyor

GÜRHAN ADANA

Belediye Meclis Salonu’ndaki toplantıda, muhtarlar mahallelerindeki sorunları anlattı. Toplantıda konuşan Kaymakam Abdullah Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk ve yetki alanlarının genişlediğini hatırlatarak, “Büyükşehir’e doğru yatırım talepleriyle gitmeliyiz. Bunun için köy ve mahallelerimizi gezip beklentileri yerinde de göreceğiz” dedi. 

Tarım ve hayvancılık potansiyeli göz önüne alınınca ilçenin hak ettiği yerde bulunmadığının görüldüğünü anlatan Çiftçi, “İlçeli yöneticilere, siyasi parti temsilcilerine ve sivil toplum kuruluşlarına çok iş düşüyor. Herkes fikrini yapıcı bir biçimde ortaya koymalı. Çünkü bu fikirler ufuk açıcı, yön verici olabilir. Herkesi kucaklayıcı biçimde hareket edeceğiz. Kapımız, gönlümüz hepinize açık, çünkü bir aileyiz” diye konuştu.

TÜM PROJELER HAYATA GEÇECEK

Belediye Başkanı Süleyman Çelik de yerel seçimin ardından yürürlüğe giren Büyükşehir Yasası’nın bir süre sonra tam olarak işlerlik kazandığını söyledi. Çelik, “Planladığımız tüm projeleri hayata geçireceğiz. Ankara’da ve Büyükşehir Belediyesi’ndeki girişimlerimizle bundan böyle daha çok yol alacağız. Çünkü artık yeni bir süreç başladı” dedi. Altyapısı tamamlanan köylerde yol çalışmalarına geçildiğini belirten Çelik, “Yeni parke taşlar geldi ve altyapısı tamamlanan yol ve caddelere döşeme çalışmaları önümüzdeki günlerde başlayacak” diye konuştu.

 

AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl ise, planlanan çalışmaların önümüzdeki dönemde hayata geçirileceğini belirtti. Kamıl, Emniyet Müdürlüğü binasının ihale projesinin tamamlandığını ve önümüzdeki yıl yapımına başlanacağını anlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X