Yenişehir köylerinde altyapıya köklü çözüm

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl ve BUSKİ Yenişehir İşletme Şefi Hüseyin Kaygısız ile Çeltikçi ve Marmaracık Mahalleleri’ndeki altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Yenişehir köylerinde altyapıya köklü çözüm

GÜRHAN ADANA

Çelik, mahallelerdeki altyapı çalışmalarının ardından asfaltlama çalışmalarına geçildiğini bildirdi. Çalışmaların BUSKİ tarafından titizlikle yürütüldüğünü ifade eden Başkan Çelik, “Bazı mahallelerde yıllar önce yapılan altyapılar yenileniyor, bazı mahallelerde de onarım ve bakım çalışması yapılıyor. Altyapısı hiç olmayan mahalleler ise içme suyu ve kanalizasyona kavuşturuluyor” dedi.

İKİ YILDA 22 KÖYDE ÇALIŞMA

AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl da Büyükşehir Yasası’yla birlikte eskiden köy statüsünde olan mahallelerin daha çok hizmet aldığını söyledi. Kamıl, “Eskiden köylere ayrılan paylar çok düşüktü. Yılda birkaç köye ancak kanalizasyon hizmeti götürülebiliyordu. Artık onarım ve düzenleme çalışmaları artış gösteriyor. BUSKİ  Yenişehir’de 2 yılda toplam 22 köyde yenileme, onarım ve düzenleme çalışması gerçekleştirdi” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X