‘Yenişehir parlayan yıldız olacak’

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir’e özel bir önem verdiklerini söyledi. Altyapı ve üstyapısının yanısıra çevresinin de sorunlarının çözüme kavuşturulması için çalıştıklarını belirten Şahin, ‘Yenişehir bölgenin parlayan yıldızı olacak’ d

‘Yenişehir parlayan yıldız olacak’

GÜRHAN ADANA

Özel bir Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin açılışına katılan Şahin burada yaptığı konuşmada, ulaşılabilir bir Yenişehir için mücadele ettiklerini ifade etti. Yol projelerinin çevre il ve ilçelere ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getireceğini kaydeden Şahin, ’10 yıl önce, 15 yıl önce Yenişehir’den Bursa’ya 1,5 saatlik zorlu bir yolculuktan sonra ulaşabiliyorduk. Artık duble olan bir Bursa yolumuz var. İznik’e ise 20 dakika gibi bir sürede ulaşabiliyoruz. 2018’in sonunda ya da 2019’un başlarında Bilecik ve İnegöl’e de yolculuklar yapılan yeni yollarla konforlu hale gelecek ve bu merkezlere ulaşım daha güvenli sağlanacak’ dedi.

HER ALANDA YATIRIM

Bursa yolu çıkışında ise yeni bir hastane binasının yapımının sürdüğünü vurgulayan Şahin, bu çalışmanın 2018 yılının sonlarına doğru yetiştirileceğini kaydetti. Şahin, ‘Yeni hastane binasında ameliyathaneler, acil ve yoğun bakım üniteleriyle modern bir hizmet olacak’ diye konuştu.

Şahin, içinde laboratuar ve röntgen cihazlarının bulunduğu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin ise bayramdan sonra hizmete açılacağını kaydetti. Yatırımların okul, kültür sanat ve ekonomi alanında da sürdüğünü ifade eden Şahin,’Sizler bizleri seçtiniz. ‘Gelişen, büyüyen Türkiye’nin imkanlarından bizi de yararlandırın’ dediniz. Yenişehir, bölgesinin parlayan yıldızı olacak’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X