Yenişehir rekora uçtu

Yenişehir Uluslararası Havalimanı’ndan yılın ilk 3 ayında gerçekleşen seferlerde taşınan yolcu sayısı, geçen yılın aynı dönemine göre büyük oranda artış gösterdi.

Yenişehir rekora uçtu

GÜRHAN ADANA

Edinilen bilgiye göre ocak, şubat ve mart aylarında iç hatlarda 61 bin 599, dış hatlarda ise 7 bin 547 olmak üzere toplam 69 bin 146 yolcu taşındı. Geçen yıl aynı dönemde taşınan toplam yolcu sayısı ise, 21 bin 405 olmuştu. Bu yılın 3 ayındaki yolcu sayısının, havalimanının ulaşıma açıldığı 2001 yılından bu yana aynı dönemde ulaşılan en yüksek yolcu sayısı olduğu belirtildi.

Anadolu Jet, Yenişehir Uluslararası Havalimanı’ndan Ankara, Trabzon, Erzurum, Diyarbakır ve Muş’a tarifeli seferler gerçekleştiriyor. Haftanın 7 günü Ankara’ya, pazartesi, perşembe, cumartesi günleri Trabzon’a, çarşamba, cuma ve pazar günleri Erzurum’a, perşembe ve pazar günleri Diyarbakır’a, salı ve cuma günleri ise Muş’a seferler düzenleniyor. Havalimanından ayrıca çeşitli havayolu firmaları tarafından umre ve hac seferleriyle ile özel seferler yapılıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X