Yenişehir şenlendi

Daha önce Harmancık, Nilüfer, Osmangazi, Mudanya, Gürsu ve Kestel’de gerçekleştirilen Büyükşehir Belediyesi Okul Sporları Şenliği’nde heyecan son olarak Yenişehir’de yaşandı. 15 okuldan bin 500 öğrencinin katıldığı organizasyon renkli görüntülere sahne ol

Yenişehir şenlendi

GÜRHAN ADANA

Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Spor Kenti Bursa’ hedefiyle çocukları ve gençleri spora teşvik etmek için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği ‘Okul Sporları Şenliği’, Yenişehir’de eğlenceli ve coşkulu anlara sahne oldu. 

Yenişehir Spor Salonu’nda yapılan şenliklere 15 okuldan bin 250 öğrenci katılırken, Bursa’nın her ilçesinde, sporun teşvik edildiği faaliyetlerinin sürdüğünü anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, daha önce Harmancık, Nilüfer, Osmangazi, Mudanya, Gürsu ve Kestel’de büyük ilgi gören şenliklerin, Yenişehir’de de öğrencilere hem eğlence hem de spor imkanı sunduğunu ifade etti.

SPORA TEŞVİK EDİYOR

Başkan Altepe, spor yapan insanları sağlıklı bir yaşamın beklediğini vurgulayarak, “Gençlerimizin sağlıklı yaşamalarını, iyi alışkanlıklar edinmelerini ve kendilerini en iyi şekilde geliştirmelerini istiyoruz” dedi. Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, spor şenliğiyle Yenişehir’de Büyükşehir Belediyesi ile bir ilke daha imza atıldığını söyledi. Yenişehir Kaymakamı Süleyman Yılmaz da Başkan Altepe’nin öncülük ettiği çalışmalarla çocukların ve gençlerin spora teşvik edildiğini vurguladı. İl Milli Eğitim Müdürvekili Mustafa Bilici ise Bursa’da spora büyük yatırımlar yapan Başkan Altepe’yi tebrik ederek, “Gençlerimizin geleceğe daha güzel ve emin adımlar atmalarını istiyoruz” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Bandosu’nun marşlarıyla renklenen şenliğin açılışında Yenişehir Belediyesi Halk Oyunları Ekibi Kastamonu yöresi oyunlarını sergiledi, Yenişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün karate ekibi de özel bir karate gösterisi yaptı.

Yenişehirli karateciler Başkan Altepe ile protokol üyelerine çiçek verdiği program, coşkulu görüntülere imza attı.

Yarışmaların ardından Büyükşehir Belediyespor Kulübü Karizma Şov Grubu’nun özel basketbol gösterisi nefes kesti.

Program, yarışmalara katılan öğrencilere madalyalarının verilmesiyle sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X