Yenişehir uçuyor

Anadolujet’in Yenişehir Uluslararası Havalimanı’ndan Erzurum ve Trabzon’a düzenlediği doğrudan uçuşlar büyük ilgi görüyor.

Yenişehir uçuyor

GÜRHAN ADANA     

Bu kentlere diğer illerden yapılan seferlerin doluluk oranına göre Yenişehir’in ilk üçte yeraldığı öğrenildi.

Yenişehir’den, Trabzon ve Erzurum’a giden ve bu iki merkezden gelen yolcu sayıları martta 5 bin 275, nisanda 8 bin 330, mayısta ise 5 bin 241 kişi oldu. 10 Mart’ta başlayan seferlerde önce 149 kişilik uçaklar kullanıldı. Talebin karşılanması amacıyla nisan ayından itibaren 189 kişilik uçaklar devreye sokuldu. 18 Mayıs’a kadar yapılan 164 uçuşta toplam 18 bin 846 kişi yolculuk yaptı.

ANKARA, DİYARBAKIR VE MUŞ SEFERLERİ

Bu arada gözler önümüzdeki günlerde başlayacak olan Ankara, Diyarbakır ve Muş seferlerine çevrildi. Bilet satışları ise günler öncesinden başladı. 22 Mayıs’ta başlayacak olan Ankara seferleri için 25, 23 Mayıs’ta başlayacak olan Diyarbakır seferleri için 68, 26 Mayıs’ta başlayacak olan Muş seferleri için ise 60 kişi şimdiden biletini aldı. Bu 3 merkeze yapılacak seferlerde 149 kişilik uçaklar kullanılacağı öğrenildi. Ayrıca THY, 17 Temmuz ile 2 Ekim tarihleri arasında Kuveyt’ten Arap turist getirecek. Karşılıklı seferlerin haftada 2 gün yapılması planlanıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X