‘Yenişehir ulaşım merkezi olacak’

Yenişehir’in kara, hava ve demiryolu ulaşım ağının merkezinde yer aldığını belirten AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, yatırımların tamamlanmasının ardından ilçenin ulaşım merkezi konumuna geleceğini söyledi.

‘Yenişehir ulaşım merkezi olacak’

GÜRHAN ADANA

 

Yenişehir’in hava, demiryolu ve karayollarının kesiştiği bir bölge durumuna geleceğini vurgulayan Şahin, “Uluslararası Havalimanı’na ve Yenişehir’in İnegöl yolu çıkışına yolcu istasyonları kurulacak. Yük istasyonu da İnegöl yolu çıkışındaki yolcu istasyonunun 500 metre kadar yakınında inşa edilecek” diye konuştu.

ÜÇ MERKEZE SEFER

Yenişehir Uluslararası Havalimanı’ndan Trabzon, Erzurum, Muş, Diyarbakır, Ankara ve Samsun’a Anadolujet tarafından tarifeli seferler düzenlendiğini belirten Şahin, yurtiçi ve yurtdışına başka seferlerin düzenlenmesinin de gündemlerinde olduğunu vurguladı. Şahin, “Kars, Antalya ve Üsküp’e seferlerin düzenlemesi konusunda vatandaşlardan talep var. THY ve Anadolujet yetkilileriyle bu talepleri görüşüyoruz. 6 merkeze olan seferlere, talep gelen bu 3 merkez de eklenebilir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X