Yenişehir’de açılış yağmuru

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde ek hastane binası ve engelliler derneği ile yeni yol hizmete açıldı.

Yenişehir’de açılış yağmuru

İnegöl yolunun tamamlanan 7 kilometrelik bölümü ile Devlet Hastanesi’ne inşa edilen ek bina ve Engelliler Derneği’ne tahsis edilen bina törenle hizmete açıldı. Açılış törenlerine katılan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, verdikleri sözleri bir bir tuttuklarını belirterek, “Hizmetlerimiz aralıksız devam edecek” diye konuştu.

Şahin, “Mevcut Yenişehir-İnegöl yolu oldukça dar ve kullanışsızdı. Bu güzergâhta inşasına başlanan yeni yolun 7 kilometrelik kısmı tamamlandı. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Türkiye genelinde dev ulaşım yatırımlarıyla gerçekleştirilen hamlelerle bu alanda önemli mesafeler kat edildiğini söyleyen Şahin, “15 bin kilometre duble yol bitti. Şimdi ikinci 15 bin kilometre duble yol yapımı hamlesine geçildi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan, önümüze bu hedefleri koymuştu. Bizler de bu hedeflere ulaşmak için çalışıyoruz” dedi. Kaymakam Rahmi Köse de, hızlı tren projesinde çalışmaların sürdürüldüğünü ifade etti.

Şahin ve beraberindekilerin sonraki durağı Yenişehir devlet Hastanesi oldu. Hastanenin bahçesinde işadamı Yusuf Ateş’in annesi Fatma Ateş tarafından yapımına katkı sağlanan ek binaya poliklinikler ve yemekhane taşındı. Mevcut binada rahatlama sağlanırken, fizik teravi merkezi ile acil servisin genişletileceği kaydedildi.

Şahin ve beraberindekiler daha sonra Zihinsel ve Bedensel Engeliler Derneği’yle Papatya Mahallesi’ndeki meydanı hizmete açtı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X