Yenişehir’de tüm yıl spor!

İlçede geçen bahar aylarında hizmete alınan ve birçok spor dalında sadece yaz aylarında spor yapılabilen Gençlik Spor Tesisleri, yıl boyunca kullanılabilir hale getiriliyor.

Yenişehir’de tüm yıl spor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Yenişehir Gençlik Spor Tesisleri’ni Belediye Başkanı Recep Altepe yerinde ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve belediye bürokratlarının da katıldığı inceleme gezisinde konuşan Başkan Altepe, geçen bahar başlangıcında hizmete alınan açık yüzme havuzunun kış aylarıyla birlikte 12 ay boyunca kullanılabilir hale geleceğini söyledi. 

İhaleye çıkarıldı

Yarı olimpik standartlarda inşa edilen yüzme havuzuyla ilgili ihaleye çıkıldığını ve ihalenin ardından çalışmalara hemen başlanacağını ifade eden Başkan Altepe, ‘Buradan ‘üzeri açık olduğu için’ sadece temmuz ve ağustos aylarında yararlanılabiliyor. Onun dışındaki aylarda kullanılması çok zor. Tesisten halkımızı yıl boyunca faydalandırabilmek için tüm projelerimizi hazırladık’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X