Yenişehir’e MOBESE

Yenişehir’de vatandaşların daha huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşayabilmeleri amacıyla, MOBESE sistemi kurma çalışmaları başlatıldı.

Yenişehir’e MOBESE

İl Emniyet Müdürlüğü Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü’nde görevli Baş Polis Ercan Kop ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile bir araya geldi.

AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl’ın da bulunduğu görüşmenin sonunda açıklama yapan Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, “Bursa’nın parlayan yıldızı konumunda olan ilçemiz, hızlı bir ilerleme göstermektedir. İlçemizin bu yükselişinin bize getirdiği güzelliklerinin yanı sıra elbette bazı sorunları da beraberinde taşımaktadır. Son yıllarda önemli oranda göç alan ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin daimi olması, yaşanabilecek olası sorunlara karşı tedbirli olabilmek amacıyla 22 noktada bölgesel izleme ve 4 nokta da plaka tespit sistemi kurulumu çalışmalarına başladık. İl Emniyet Müdürlüğü teknik ekibinin koordinatörlüğünde yürüttüğümüz bu proje ile ilçemiz son teknoloji ürünü 80 adet kamera ile MOBESE sistemine kavuşacak” dedi. 

2015 yılı sonlarına doğru faaliyete geçecek olan MOBESE sistemi için belediye tarafından alt yapı çalışmalarına başlanacak ve ardından da İl Emniyet Müdürlüğü teknik ekibi tarafından kamera montajları gerçekleştirilecek. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X