Yenişehir’in gururu Emre!

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, İşitme Engelliler Karate Şampiyonası’nda Türkiye 1’incisi olan Emre Kula’yı tebrik etti.

Yenişehir’in gururu Emre!

GÜRHAN ADANA

İşitme Engelliler Türkiye Karate Şampiyonası’nda Türkiye 1’incisi olan Emre Kula, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik’i makamında ziyaret etti. Belediye Karate Takımı oyuncusu olan Emre Kula’nın başarısından ötürü gururlandıklarını belirten Belediye Başkanı Süleyman Çelik, ‘Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da spora desteğimiz sürecek. Gençlerimiz önleri açıldığında başarılı oluyorlar’ dedi.

Olimpiyatlara katılacak

Yetenekli gençlerin kendilerini gösterebilmeleri için önce ailenin ardından da öğretmenlerin ellerinden tutması gerektiğine işaret eden Başkan Çelik, ‘Yerel yönetim olarak bize gelen taleplere yanıt vermeye çalışıyoruz. Emre, ilçemizin gururu oldu’ diye konuştu. Belediye Karate Takımı antrenörü Cemil Çakır da, Başkan Çelik’e desteklerinden ötürü teşekkür etti. Çakır, Emre Kula’nın seçmelerin ardından temmuz ayında Samsun’da yapılacak olan İşitme Engelliler Olimpiyatları’na katılacağını kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X