Yenişehir’in önemli bir eksiğini kapatacağız

Yenişehir’deki yatırımları yerinde inceleyen AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, yeni Devlet Hastanesi’nin temelinin referandum öncesi atılmasının planlandığını bildirdi. Şahin, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin ise Ramazan Bayramı’ndan sonra hizmete

Yenişehir’in önemli bir eksiğini kapatacağız

GÜRHAN ADANA

Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl’la Devlet Hastanesi yapım çalışmalarını izleyen AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, projelerin sırasıyla hayata geçirildiğini anlattı. Şahin, “Uygun hava koşulları oluşursa, referandumdan önce hastane binasının temelini atarız. Yapım çalışmalarının 2018 yılının sonlarında bitirilmesi hedeflenen hastane ile ilçenin önemli bir eksiğini kapatacağız” dedi.

DİŞ MERKEZİ…

TOKİ’nin kullanılmayan sosyal tesis binasının Ağız Sağlığı ve Diş Merkezi olarak düzenleneceğini anlatan Şahin, burada görev yapacak personel ve kullanılacak cihazların hazır olduğunu belirtti. Şahin, “4’ü Yenişehir’den, 6’sı da İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nden görevlendirilecek toplam 10 diş hekimi görev yapacak. Bu merkezde kullanılacak tüm cihazlar da hazır. Yenişehir Belediyesi binadaki düzenlemeleri gerçekleştirdikten sonra hizmete açacağız” diye konuştu.

Şahin ve beraberindekiler daha sonra Yenişehir Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X