‘Yenişehir’in yanındayız’

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir’de farklı mahallelerdeki 6 parkın toplu açılış törenine katıldı.

‘Yenişehir’in yanındayız’

GÜRHAN ADANA

 

Yenişehir Belediyesi tarafından yaptırılan parklardan Kurtuluş Mahallesi’ndeki Sertaç Dübek Parkı’nın açılış kurdelesini kesen Altepe, değişik mahallelerde 10 bin metrekarelik yeşil alan oluşturduklarını söyledi. 2015 yılında vefat eden AK Parti’li Belediye Meclis Üyesi Sertaç Dübek adına yaptırılan parkın aynı zamanda bir vefa projesi olduğunu ifade eden Altepe, bölgenin her geçen gün güzelleşeceğini kaydetti. Hangi eksik varsa, hangi ihtiyaç varsa Yenişehir Belediyesi’nin yanında yer aldıklarını kaydeden Altepe, ‘Yenişehir bu dönem kabuk değiştiriyor. İlçenin canlandığını ve hızlı bir şekilde kalkındığını görüyoruz. Bu dönem, hizmet etme ve çalışma dönemi. Her yıl daha büyük hedefler koyuyoruz’ diye konuştu.

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik de, ‘2,5 yıl önce vefat eden Sertaç arkadaşımızın adını verdiğimiz bu park, 4 bin 655 metrekare. Sertaç Dübek arkadaşımızın ismi böylece hep zikredilmiş olacak’ ifadelerine yer verdi. Sertaç Dübek’in babası Nurettin Dübek de konuşmasında parkın yapımında ve oğlu Sertaç’ın isminin verilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve beraberindekiler, daha sonra Yenigün Mahallesi’nde Yenişehir Belediyesi tarafından yaptırılan Bayan Spor Salonu’nun temelini attılar. Altepe, ‘Sağlığın reçetesi spor yapmaktır. Onun için spora yatırım yapıyoruz. Spora gerçek anlamda sahip çıkıyoruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X