Yenişehirli karateci Olimpiyatlarda

Türkiye şampiyonu olan Osman Emre Kula, 18-30 Temmuz tarihleri arasında Samsun’da gerçekleştirilecek İşitme Engelliler Olimpiyatları’nda mücadele edecek.

Yenişehirli karateci Olimpiyatlarda

GÜRHAN ADANA

Yenişehir Belediyesi Karate Takımı’ndan Osman Emre Kula, Samsun’da düzenlenecek İşitme Engelliler Olimpiyatları’nda ülkemizi temsil edecek. İşitme engelli öğrenci Osman Emre Kula, bugüne kadar katıldığı karate müsabakalarında il ve bölge birincilikleri dışında son olarak İşitme Engelliler Türkiye Karate Şampiyonası’nda da zirveye çıkmaya başardı. 84 kiloda mücadele eden Kula, Türkiye şampiyonu olarak Samsun’daki organizasyonda mücadele etmeye hak kazandı.

KAYA BAŞARI DİLEDİ

Yenişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Kaya, “Bugüne kadar katıldığı birçok müsabakada başarılar elde eden Yenişehirli sporcu kardeşimiz Osman Emre Kula ilçemize birçok gururu yaşattı. Şimdi de 18-30 Temmuz tarihleri arasında da Samsun’da yapılacak İşitme Engelli Karate Olimpiyatları’nda 84 kiloda ülkemizi temsil edecek. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X