Yepyeni bir pilot takım

Yenilenmiş yönetim ve kadrosuyla Yeşil Bursa sahaya indi… Bursaspor’da şampiyonluk yaşayan Bekir Ozan Has ve Ömer Gür, Ömer Çoban, Ömer Gökali, Yücel Yıldırım, Samet Taş’la kadrosunu güçlendiren yeşil beyazlılar hedef büyülttü.

Yepyeni bir pilot takım

Bursaspor’un pilot takımı Yeşil Bursa 2017-2018 sezonuna merhaba dedi. Yepyeni bir yönetim ve yepyeni bir kadro ile sezonu Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde açan yeşil beyazlılar kadrosunu Bekir Ozan Has, Ömer Gür, Ömer Çoban, Ömer Gökali, Yücel Yıldırım ve Samet Taş’la güçlendirdi. Takımın kaptanlığını yeni sezonda Bursaspor’la şampiyonluk yaşayan Bekir Ozan Has yapacak.

İDDİALIYIZ

Yeşil Bursa Başkanı Cem Öztürk, birçok transfer yaparak sezona girdiklerini ifade ederek şunları söyledi: “Pilot takımımız belki ilk kez bu kadar transfer yaparak sezona başlıyor. Geçen sezondan 4 oyuncumuzu A Takıma gönderdik. İnşallah orada kalıcı olurlar. Bizim amacımız tabiki Bursaspor’a oyuncu vermek. Kendi ligimizde de başarılı olmak istiyoruz. Geçtiğimiz sezonlarda yaşadığımız sıkıntıları yaşamamayı amaçlıyoruz.”

Golcüleri çalıştıracak

Bursaspor’un eski golcülerinden Ahmet Kılıç, Yeşil Bursa’da göreve başladı. Ahmet Hoca yeşil beyazlılardaki forvetleri özel olarak çalıştıracak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X