Yer: Bursa… Kuyumcu şikayet edince otelde yakalandı

Bursa’da sokakta yaşayan Fatih Berat A. (18), altın alma bahanesiyle girdiği kuyumcudan, 11 bin 600 değerinde bir bilezik çaldı. Bileziği başka bir kuyumcuda satan Fatih Berat A., cep telefonu alıp, faturalarını ödedi, 800 TL’ye otel odası kiraladı. Kuyumcunun şikayeti üzerine aramalarını sürdüren polis, Fatih Berat A.’yı lüks bir otelde kaldığını belirleyerek yakaladı.

Yer: Bursa… Kuyumcu şikayet edince otelde yakalandı

Bursa’da sokakta yaşayan Fatih Berat A., cumartesi günü altın alma bahanesiyle girdiği kuyumcudan, 11 bin 600 değerinde bir bilezik çaldı. Kendisine bir yardım vakfı tarafından verilen ve üzerinde ismi olmayan banka kartını kuyumcuya veren Fatih Berat A., tezgahtaki bileziği alıp, koşarak kaçtı. Bileziği başka bir kuyumcuya 11 bin 150 liraya satan Fatih Berat A., lokantaya giderek, yemek yedi. Daha sonra kendisine 2 bin 800 liraya cep telefonu alan Fatih Berat A., faturalarını ödedi.

Hırsızlık yapılan kuyumcunun ihbarı üzerine emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler, inceledikleri güvenlik kamera görüntülerinde şüphelinin Fatih Berat A. olduğunu belirledi. Fatih Berat A.’yı yakalamak için soruşturma başlatan ekipler, Nilüfer ilçesindeki lüks bir otele giriş yaptığını belirledi. Tuttuğu 800 TL değerinde şehir manzaralı odaya giden Fatih Berat A., polis ekiplerince yakalanarak, gözaltına alındı. Yapılan üst aramasında yeni aldığı cep telefonu ve 5 bin 500 TL para bulunan Fatih Berat A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Mahkemedeki savunmasında “Felekten bir gece çalıp, lüks bir otelde kalmak istedim” diyen Fatih Berat A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: DHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X