Yer: Bursa… Polisten daha fazla kaçamadı

Bursa’da uygulama noktasından kaçan bir sürücü polislere “beni durdunuz mu ?” diyerek kandırmaya çalıştı. Ehliyetini vermemekte ısrarlı olan sürücü, trafik polislerine “polisi arayacağım” diyerek tehdit etti. Alkolmetreye üflemeyen şahsın ehliyetine 2 yıllığına el konuldu.

Yer: Bursa… Polisten daha fazla kaçamadı

Olay,  Osmangazi ilçesi Santral Garaj Mahallesi’nde meydana geldi.

Uygulama noktası kuran trafik polislerini gören sürücü kaçmaya çalıştı. Çıkmaz yola giren sürücü polis ekiplerine yakalanınca, “Araçtan indim, artık bana ceza yazamazsınız. Polisi arayacağım” dedi. Ehliyetini polislere vermemekte ısrarlı olan sürücünün ehliyeti 2 sene boyunca iptal edilirken, 5 bin TL idari para cezası uygulandı. Aracını çektirmemekte de ısrarlı olan sürücünün aracı, ahtapot tabir edilen çekici ile otoparka götürüldü.

Öte yandan, şahıs olay yerinde görüntü alan gazetecilerin sorularına ise gülerek tepki verdi.

İHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X