Yerde yatan eşi için dakikalarca çırpındı!

Erzurum’da birlikte bankadan emekli maaşı çekip, alışveriş yaptıktan sonra evlerine dönen Nuri ve Pervin Eta çiftine yolcu minibüsü çarptı. Nuri Eta, yaralı eşinin elinde tutup dakikalarca eşine seslendi.

Yerde yatan eşi için dakikalarca çırpındı!

Erzurum’da birlikte bankadan emekli maaşı çekip, alışveriş yaptıktan sonra evlerine dönen Nuri (78) ve Pervin Eta (63) çiftine yolcu minibüsü çarptı. Kazayı yara almadan atlatan Nuri Eta, yaralanan eşinin elini bir an olsun bırakmadı.

DAKİKALARCA ADINI SAYIKLADI

Palandöken ilçesi Yunus Emre Mahallesi’nde yaşayan Nuri Eta, eşi Pervin Eta ile birlikte bankadan emekli maaşını çekip, alışveriş yaptıktan sonra evlerine dönmek üzere yola çıktı. Paşalar Caddesi girişindeki yaya geçidinde el ele yürüyen Eta çiftine İbrahim Ö.’nün kullandığı yolcu minibüsü çarptı. Nuri Eta kazayı yara almadan atlatırken, eşi Pervin Eta ağır yaralandı. Yüzüstü yere kapaklanan kadının yardımına eşi ve çevredeki vatandaşlar koştu. Eşinin yanına oturarak bilincinin açık kalması için elini tutan Nuri Eta, dakikalarca “Pervin, Pervin” diye seslendi.

Nuri Dede herkesi ağlattı! Minibüsün çarptığı eşinin elini tutup dakikalarca adını sayıkladı

YAŞLI KADININ SAĞLIK DURUMU CİDDİ

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Pervin Eta, Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Pervin Eta’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X