Yerdelen: Yarınlar sizin kötümserliğe kapılmayın

Doğuş Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erman Yerdelen, üniversite öğrencilere seslenerek, “Azimle işlere sarılın. Yarınlar sizin, Türkiye sizin, dünya sizin. Hiçbir zaman kötümserliğe kapılmayın” dedi.

Yerdelen: Yarınlar sizin kötümserliğe kapılmayın

Uludağ Üniversitesi İşletme Topluluğu’nun düzenlediği ’12. Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler Kongresi’ dün Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde başladı.

Erman Yerdelen, burada öğrencilere deneyimlerini aktardı. Her gününü planlamaya çalıştığını belirten Yerdelen, “Benim hayatta bildiğim iki şey var. Okumak-yazmak ve çalışmak. Bu iki şeyin dışında fazla bir şey bilerek bu günlere gelmedim” ifadelerini kullandı. Başarının kolay olmadığını dile getiren Yerdelen, “Bunun için gece gündüz çalışın, mutlaka sizi bir gören olur. Yarınlar sizin… Büyüyen bir dünyada her yerde varız. Hiçbir zaman kötümserliğe kapılmayın” ifadelerini kullandı.

DEVİRLERİ ARKAMDA BIRAKTIM

Gençlerle mesleki kariyeri ile ilgili de bilgi veren Yerdelen şunları kaydetti:

“Bursa’nın çok iyi tanıdığı, çok değerli kardeşim, Bursa’da hem sanayici hem siyasetçi olarak bulunmuş Cavit Çağlar’ın bir sözü üstüne 1996 yılında kendisiyle birlikte NTV’yi kurduk. Bu televizyonu daha sonra başka bir gruba satma zorunluluğu çıktı ve onu Doğuş Grubu aldı. Bu iki grupta da görevime devam ettim. Sanıyorum, 20 yıldır bir televizyonun sahibi olmadan, sadece profesyonel yönetici olarak görev yapan tek kişi benim. Biraz sabır isteyen bir iş. Devirleri arkamda bıraktım geliyorum bugüne kadar… 20 yıldır Türkiye’de ne varsa bunlar benim arkamda. Bütün bunları göğüslemek, adaletli, ortada, bağımsız bir yayın kuruluşunu ayakta tutmanın pek kolay bir iş olmadığını takdir edersiniz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X