Yerini kaptıran Onur Büyüktopçu’dan Seda Sayan’a gönderme!

Onur Büyüktopçu’nun uzun zamandır sunduğu Yemekteyiz’i yeni sezonda Seda Sayan sunacak. Büyüktopçu, sosyal medya hesabından yarışmanın yeni sezon fragmanını yayınlayan Sayan’a gönderme yaptı.

Yerini kaptıran Onur Büyüktopçu’dan Seda Sayan’a gönderme!

TV8 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir ilgiyle takip edilen Yemekteyiz’i gelecek sezon Onur Büyüktopçu yerine Seda Sayan sunacak. Sayan, dün Instagram hesabından yarışmanın yeni sezon tanıtım videosunu yayınladı. Sayan’ın paylaşımına bir yorumda Büyüktopçu’dan geldi.

“ALLAH KOLAYLIK VERSİN”

Sevilen oyuncu ve sunucu Onur Büyüktopçu, geçtiğimiz hafta ani bir kararla Yemekteyiz’in sunuculuğundan alınmış ve yerine Seda Sayan getirilmişti. Bu haberi doğrulayan Büyüktopçu, Show TV’de yeni bir yarışma programı sunacağını da duyurmuştu. Büyüktopçu, son olarak Seda Sayan’a yeni işi için mesaj gönderdi. Büyüktopçu, Yemekteyiz’in tanıtımını paylaşan Sayan’a “Hayırlı olsun, harika olacağına eminim. Ama Allah kolaylık versin. Bol bol reytingler inşallah.” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X