Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Yerli otomobilin ilk görüntüleri

Yerli otomobilin prototipinin kamuflajlı görüntüsü Sanayi Bakanlığı’nın Twitter hesabından paylaşıldı.

Yerli otomobilin prototipinin kamuflajlı görüntüsü Sanayi Bakanlığı'nın Twitter hesabından paylaşıldı.

2020’de pazara çıkması planlanan yerli otomobilin prototipinin kamuflajlı görüntüsü ilk kez Sanayi Bakanlığı’nın Twitter hesabından paylaşıldı. Yerli otomobilin prototipinin kamuflajlı görüntüsünü AA Editör Masası’nda kamuoyuyla paylaşan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, 3 prototip üretildiğini, Ar-Ge çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

 

Bakan Işık, yerli otomobile ilişkin, 2016’da her türlü arazi şartında deneyecekleri 30-40 araç üretmeyi, 2019 sonuna kadar da Türkiye’de bunun seri üretimini başlatmayı hedeflediklerini söyledi.

 

Işık, ilişkin, “Bir aksilik olmazsa, Türkiye’nin istikrar yönünde bir problemi olmazsa, projeyi programladığımız şekilde sürdürürsek inanıyoruz ki 2020 yılında artık insanlarımızın tercihine bir Türk markasını da sunmuş olacağız” dedi. Işık, motorda tercihin menzili uzatılmış elektrikli araç motoru olacağını belirtti. 

46580 46880846580 7460531

Avatar Seç KAPAT
Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 3,62 değer kazanarak
Sıradaki Haber Borsa günü yükselişle tamamladı