Yerli turist Midilli’ye akın etti

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 4 günlük Ramazan Bayramı tatili nedeniyle Yunanistan’ın Midilli Adası’na gitmek isteyenler, deniz hudut kapısı önünde yoğunluğa neden oldu.

Yerli turist Midilli’ye akın etti

İstanbul, İzmir, Bursa, Balıkesir, Manisa ve Kocaeli gibi kentlerden gelen vatandaşlar, Ayvalık Deniz Hudut Kapısı önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Ayvalık-Midilli arasında feribot seferleri düzenleyen turizm acenteleri, yüzlerce metre uzayan kuyruklar nedeniyle ek seferler koymak zorunda kaldı. Feribot seferleri düzenleyen acente sahibi Fatih Jale,  Türk tatilcilerin bu Ramazan Bayramı’nda da Midilli Adası’na yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. İki hafta kadar önce Midilli Adası’nda meydana gelen deprem nedeniyle bir miktar rezervasyon iptalleri yaşandığını ifade eden Jale, ”Ancak bunun yerini yeni rezervasyonlar kapattı. Bu sayede yine her bayram olan kapasitemize ulaştık. Sadece bugün (dün) bin 200 biletli tatilci Midilli’ye geçti. Bana göre bu bayram 5-6 bin kişi Ayvalık’tan Midilli’ye geçiş yapacaktır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X