Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

“Yeşil Bayrak” başarısını Bozbey ile paylaştılar

Nilüfer Belediyesi’nin katı atık, geri kazanım ve çevre konusunda eğitim verdiği okullar arasında yer alan NOSAB İlkokulu, bu yıl Bursa’da “Yeşil Bayrak” ödülü alan tek devlet okulu oldu. Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) koordinatörlüğünde düzenlenen E

Nilüfer Belediyesi'nin katı atık, geri kazanım ve çevre konusunda eğitim

Çocuklardan çok şey beklediklerini ifade eden Başkan Bozbey, “Bu bilinç ve eğitimle dünyayı onlar değiştirecek. Onlara destek olmalıyız. Özellikle çevreyi kirleten ve son yıllarda çok tartışılan sanayi sektörünün de bu konuda çevre projelerini uygulamak zorunda olduğunu bilmesi lazım. Devletimizin de bu konuda her türlü radikal kararlar alarak, sanayinin çevreyi kirletmemesini sağlaması gerekiyor. Bunlar gerçekleşmezse, çocuklarımız ne kadar çaba gösterirse göstersin, daha sonrasında istediğimiz sonuca ulaşamayız. Sanayicilerimizi de çevre projelerinin her birinde bizlerin ve çocuklarımızın yanında görmek istiyoruz. Öğrencilerimize ve katkı koyan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Türkiye’den toplam 778 okulun katılım gösterdiği programda, çevre konusunda yaptığı çalışmalarla başarılı olan 254 okul iki yıl süreli olarak “Yeşil Bayrak” ödülü aldı ve çevreye olan duyarlılıklarını göstermiş oldu. 


Avatar Seç KAPAT
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bursa dahil
Sıradaki Haber Bursa dahil 64 ilde yapılacak konutların satış tarihi belli oldu!