Yeşil beyaz gece

Yıldız Tilbe’nin sahne aldığı kutlamada davetliler coştukça coştu… Başkan Ali Ay, ‘Taraftarımız 3 milyonluk Bursa’yı temsil ediyor. Allah onları başımızdan eksik etmesin’ dedi.

Yeşil beyaz gece

Bursaspor’un ateşli taraftar grubu Teksas, 50. kuruluş yıl dönümünü Joly Joker’de düzenlenen organizasyon ile kutladı. Gece, Teksas’ın tribün tarihine ilişkin yapılan sunumlar ile başladı. 

Organizasyona AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Bursaspor Başkanı Ali Ay, yöneticiler ve çok sayıda yeşil beyaz sevdalısı katıldı. Bursaspor Teksaslı Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz, ‘Bizden önce yakılan bu ateşi biz taşıyoruz. İlk yarı yapılan görsel şovları ikinci yarıda zirveye çıkarmak istiyoruz’ dedi. 

NİCE 50 SENELERE

Bursaspor Başkanı Ali Ay da, geceyi düzenleyenlere teşekkür ederek, ‘Türkiye’de -taraftar grubu- denilince ilk akla gelenlerden biri  Teksas’tır. Türkiye’ye ve dünyaya mal olmuş bir topluluk. Ben onlarla gururluyum. Teksas 3 milyonluk Bursa’yı temsil ediyor. Allah başımızdan eksik etmesin’ diye konuştu. Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise ‘Türkiye’nin en güçlü taraftar kitlesine sahip bir kulüp Bursaspor. Ben öncelikle Bursasporluluk aşkı, Bursalılık aşkı ve Bursa sevdalısı olarak Teksas grubumuzu yürekten kutluyorum’ ifadelerini kullandı.

Beşiktaş maçını aranızda izleyeceğim

Bursa Emniyet Müdürü Osman Ak, Bursaspor’un ligin ikinci yarısında evinde oynayacağı Beşiktaş maçını Teksas tribününde izleyeceğini söyledi.

51 bin TL’lik forma Bozdemir ailesinin

Gecede açık artırma usulü satışa sunulan imzalı Batalla formasını, 51 bin TL’ye Bursaspor’un eski yöneticilerinden Ahmet Bozdemir aldı. Bozdemir, Teksas’ın kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, ‘Türkiye’nin en büyük en etkili taraftarına sahip olduğumuz için şanslıyız’ dedi. 

Yıldız Tilbe sahne aldı

Teksas’ın 50. kuruluş yıldönümü gecesinde Yıldız Tilbe sahne aldı… Tilbe, okuduğu şarkılar ve taraftarlarla birlikte yaptığı tezahüratlarla organizasyona renk kattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X