Yeşil beyaz sevgisi bir başka

Bursaspor yönetim kurulu üyeleri ve futbolcuların da hazır bulunduğu gecede taraftarların birlik beraberliği camianın gücünü bir kez daha gösterdi.

Yeşil beyaz sevgisi bir başka

Bursaspor sevdasının bir başka olduğunu anlatan organizasyonlardan biri de önceki akşam Bademli Wedding Garden’da yaşandı… 

Genç Bursasporlular Derneği’nin geleneksel hale getirdiği yemek yeşil beyazlı camiayı biraraya getirdi. Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, yönetim kurulu üyeleri, İdari Menajer Adil Cenkçiler ve futbolculardan Şener Özbayraklı, Şamil Çinaz, Harun Tekin, Fernandao, Josue, Civelli, Belluschi, Aziz Eraltay, eski başkanlardan Remzi Cinoğlu, Recep Günay, taraftar dernekleri başkanları ile üyelerinin katıldığı gecede büyük coşku vardı. 

DENİZİ GEÇTİK

Yeşil beyaz sevdalılarının birlik ve beraberliğinin gösteren organizasyonda katılımcılar stres atma imkanı da buldu. 

Başkan Recep Bölükbaşı, kar, kış demeden kilometrelerce yol yaparak Bursaspor’u yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür ederek, ‘Takımımız şu anda Süper Lig’de 30 puanla 5. sırada. Ziraat Türkiye Kupası’nda son 16 takım arasına girdik. Futbol otoriteleri Türkiye’nin en güzel futbol oynayan takımına sahip olduğumuzu söylüyorlar. 

Ekonomik sıkıntılarımız var. Allah’ın izniyle önümüz açıldı. Denizi geçtik şuan deredeyiz. Gemiyi sağ salim limana yanaştıracağız’ dedi. 

FURPA marketler zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Alpaslan’a desteklerinden dolayı hediyesini Başkan Recep Bölükbaşı verdi. 

Gecede bir firma tarafından Bursasporlu futbolculara cep telefonu hediye edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X