Yeşil beyaz veda

Önceki gün vefat eden Erhan Tamiş’in tabutunun üzerinde Bursaspor bayrağı ve adının yazılı olduğu 16 numaralı forma konuldu.

Yeşil beyaz veda

Maç anlatırken kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Bursaspor TV spiker ve program yapımcılarından Erhan Tamiş (50) dün son yolculuğuna uğurlandı. Vakıfköy Tesisleri’nde Bursaspor 15 Yaş Altı Takımı’nın Pendikspor ile yaptığı maçı anlatırken kalp krizi geçiren ve hayatını kaybeden Erhan Tamiş, dün Demirtaşpaşa’da bulunan Timurtaş Paşa Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Pınarbaşı Mezarlığı’na defnedildi. 

Tamiş’in tabutunun üzerinde Bursaspor bayrağı ve adının yazılı olduğu 16 numaralı Bursaspor forması konuldu. Cenazeye Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor Başkanı Ali Ay, Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor’un alt yaş kategorilerinde forma giyen futbolcular, ailesi, sevenleri, spor ve medya camiasından çok sayıda basın mensubu katıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X