Yeşil beyazlı futbolcular, Vodafone Arena’da hedefi belirledi

Dün taraftarlarla imza gününde buluşan Deniz Yılmaz ve Ricardo Faty ‘Beşiktaş karşısında tüm gücümüzle savaşacağız ve camiamızı yakışan sonucu alacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın’ dedi.

Yeşil beyazlı futbolcular, Vodafone Arena’da hedefi belirledi

Timsah’ın son haftalardaki formda golcüsü Deniz Yılmaz ve orta sahadaki dinamosu Ricardo Faty, dün kulübün  teknoloji sponsoru Bimeks’in imza günü etkinliğine katıldı. 

Yeşil beyazlı taraftarların büyük ilgi gösterdiği imza gününde açıklamalarda bulunan Deniz ‘Bu hafta tarih yazmak istiyoruz. İnşallah da Allah nasip eder’ dedi. Golleriyle göz doldurmaya başlayan Deniz Yılmaz’dan taraftarlar Beşiktaş karşısında Vodafone Arena’da da aynı başarıyı beklediklerini dile getirdiler. 

AVRUPA’YI İSTİYORUZ

Ligde şuan lider durumda bulunan siyah beyazlılara karşı çok zorlu bir 90 dakikaya çıkacaklarını ifade eden Ricardo Faty ise ‘Önemli ve zor bir maç olacak bizim için. Çünkü onlar son maçı kaybettiler. Aynı zamanda yeni statlarının da açılış maçı. Ama biz ne olursa olsun tüm gücümüzle savaşacağız ve oradan en iyi sonucu alacağız. Taraftarımızı da yanımızda görmek isterdik. Fakat olmayacaklar. Ligde 4’üncü veya 5’inci olmak ve direkt olarak Avrupa’ya gitmek istiyoruz’ dedi.

SAHANIN YILDIZI

Kendi performansını da değerlendiren Faty, ‘Takıma bir şeyler katmaya çalışıyorum. Belki Sivasspor benim için çok iyi olmadı fakat elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Takıma katkı sağlamak için buradayım. Önümüzdeki kritik maçlarda bunu amaçlıyorum’ şeklinde konuştu. İmza günü etkinliğin de taraftarların ilgisinden memnun olduklarını ifade eden Faty, ‘Zannediyorum ki daha çok Deniz için geldiler. Şu anda Deniz sahanın yıldızı’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X