Yeşil Bursa durdurulamıyor: 5-3

Bursaspor’un pilot takımı, 3 kez geriye düştüğü ve 9 kişi tamamladığı maçta Gülbahçespor’u mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Yeşil Bursa durdurulamıyor: 5-3

TOLGA ÖZTAŞ

U-16 Yaş Ligi Klasman 4.Grup’ta lider Yeşil Bursa, Gülbahçespor’u 5-3’le geçerek şampiyonluk yolunda namağlup yürümeye devam etti. 

Karşılaşmada tam 3 kez geriye düşen yeşil beyazlılar, zorlu mücadeleyi 36 ve 74’te İsmail, 29’da Volkan’ın penaltıdan, 53’te Berkant’ın kendi kalesine ve 56’da Ali Eren’in attığı gollerle kazandı. Maçın her dakikasına ortak olan Gülbahçespor’da ise 2 ve 38’de Uğurcan ile 23’te Bayram’ın attığı goller puan için yeterli olmadı.

SAHA: Atıcılar-1

HAKEMLER: Evren Karabulut (***), Mehmet Kıyançiçek (**), Berkay Erdem (**)

GOLLER: Dk.36-74 İsmail, Dk.29 Volkan (Pen.), Dk.53 Berkant (KK), Dk.56 Ali Eren (Yeşil Bursa), Dk.2-38 Uğurcan, Dk.23 Bayram (Gülbahçe)

KIRMIZI KART: Dk.2 Talha (Yeşil Bursa)

YEŞİL BURSA: Talha (*) (Dk.2 Berkan **), Serkan (*) (Dk.25 Uğur **), Mehmet (**), Ahmet (**), Ali Eren (***), Volkan (***), Ogün (**) (Dk.69 Batın *), Yılmaz (**), İsmail (***), Burak (**), Doğukan (**)

GÜLBAHÇESPOR: Ozan (*), Erdi (**), Ömer (*) (Dk.57 Serkan *), Çağatay (**), Berkant (*), Melih (**), Onurhan (**), İker (**), Bayram (***), Uğurcan (***), Ogün (*) (Dk.51 Eren *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X