Yeşil Bursa kayıplarda

Pilot ekip Altay mağlubiyetinin ardından bu hafta da deplasmanda Tire 1922’ye 2-0 kaybetti ve 7. maç sonunda 8 puanda kaldı.

Yeşil Bursa kayıplarda

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Bursaspor’un pilot takım Yeşil Bursa, 7. hafta maçında deplasmanda Tire 1922’ye 2-0 mağlup oldu. Geçtiğimiz hafta sahasında Altay’a penaltı golüyle 1-0 mağlup olan yeşil beyazlılar, galibiyet parolasıyla çıktığı maçta rakibinin 34’te Umut ve 73. dakikada Mert Hakan ile bulduğu gollere engel olamadı ve sahadan 2-0’lık yenilgiyle ayrıldı. Bu sonuçla Yeşil Bursa, 7. haftanın sonunda topladığı 8 puanla 10. sırada yer aldı.

STAT: 4 Eylül

HAKEMLER: Alper Oran (**), Musa Yılmaz (**), Abdullah Melih Karaduman (**)

GOLLER: Dk.34 Umut, Dk.73 Mert Hakan (Tire 1922) 

SARI KARTLAR: Kadir, Mehmet, Anıl, Barış, Tugay (Yeşil Bursa), Ozan, Ahmet, Samet (Tire 1922)

TİRE 1922: Erhan (***), Alparslan (**), Ahmet (**), Samet (**), Mert Hakan (***), Murat (**) (Dk.70 Mustafa *), Umut (***) (Dk.84 Orhan), Feyyaz (***), Fethi (**), Hüseyin (**), Ozan (***) (Dk.86 Barış) 

YEŞİL BURSA: Muhammed (*), Anıl (*) (Dk.46 Mertcan *), Mehmet (**), İbrahim (**), Enes (*), Kadir (*), Barış (*) (Dk.63 Salih *), Çağrı (**) (Dk.73 İbrahim *), Oğulcan (*), Emirhan (**), Tugay (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X