Yeşil Bursa moral dolu

Yeşil beyazlı kulübün a takımından altyapısına kadar görev yapan tüm futbolcu, teknik adam ve yöneticiler yemekte bir araya geldi.

Yeşil Bursa moral dolu

ERKAN SAĞLIK

Bursaspor’un pilot takımı Yeşil Bursa A.Ş.’nin yönetim kurulu, A Takım teknik heyet ve futbolcuları U19, U17, U16, U15, U14 takımlarında eğitim alan öğrencileri Yiyin Gari adlı restauranda verilen moral yemeğinde bir araya geldi. Yeşil Bursa A.Ş. Başkanı Kemal Güler yaptığı konuşmada altyapı grupları ile birlikte 180’e yakın sporcuyla bir arada olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti. Teknik Direktör Ahmet Suphi Evke ise “Geçtiğimiz sezon proje olarak sunduğumuz ve planladığımız Yeşil Bursa A.Ş.’nin bugün 180 sporcusuyla birlikteyiz. Projenin yeşerdiğini görmek bizleri mutlu ediyor. Yeşil Bursa A.Ş. kimse merak etmesin doğru yolda ilerliyor” dedi.

Geceye, Yeşil Bursa A.Ş.’nin Başkanı ve aynı zamanda Mali Asbaşkanımız Kemal Güler, Amatör Şubelerden Sorumlu Asbaşkanımız Halil Özyürek, Yatırımlardan Sorumlu Asbaşkanımız Faruk Bakgör, Tesislerden ve Katlı Otopark Sorumlu Asbaşkanımız Ahmet Bozdemir, Altyapı ve Futbol Okullarından Sorumlu Yöneticimiz Ali Turan, Federasyon Temsilcisi Osman Malakçı da katıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X