Yeşil Bursa sil baştan!

28 Temmuz Perşembe günü Afyon’a gidecek pilot takım, geçtiğimiz sezonun yükünü çeken 11 oyuncusunu kaybetmesiyle yeniden yapılanacak.

Yeşil Bursa sil baştan!

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk hedefleyen Yeşil Bursa’da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. 

Bugün Bursa’daki son çalışmasını yapacak ve akşam 17.00’de U-21 takımıyla karşılaşacak yeşil beyazlılar 2 günlük izine çıkacak. 28 Temmuz Perşembe günü Afyon’a gidecek pilot takım, 11 Ağustos Perşembe gününe kadar burada kamp yapacak. Yeşil Bursa, 30 Ağustos’ta ise Afyonspor ile hazırlık maçı yapacak. Pilot takım, Afyon’da 2 hazırlık maçı daha yapacak.

TAM 11 İSİM

Yeşil Bursa’da şu ana kadar Muhammed Şengezer, Mehmet Kalkan, Oğulcan Şahin, Bilal Hallaçlar, Anıl Çetin, Emirhan Çolak, Çağrı Gülcü, Salih Uz, Fevzican Bozkuş ve Enes Ata takımdan ayrıldı. 

Yeşil beyazlılarla sezona başlayan Kenan Uz ise çapraz bağlarından sakatlandı ve uzun süre sahalardan uzak kalacak. Geçtiğimiz sezon oyuna direkt katkı veren isimlerden 11’ini kaybeden pilot takım Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak’ın raporları doğrultusunda transferler yapacak ve yeni bir Yeşil Bursa ortaya çıkacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X