Yeşil Bursa’da start verildi

37 pilotun start aldığı 40. Yeşil Bursa Rallisi’nde heyecan bugün de devam edecek.

Yeşil Bursa’da start verildi

2015 Türkiye Ralli Şampiyonası üçüncü ve son asfalt yarışı olan 40. Yeşil Bursa Rallisi’nde heyecan start aldı. Bursa Otomobil Sporları Kulübü (BOSSEK) tarafından düzenlenen organizasyon dün Merinos Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi önünden verilecek seromonik start ile başladı. 

37 pilotun start aldığı rallide pilotlar daha sonra Kültürpark içindeki Büyükşehir Belediyesi özel etabında ter dökerken, Dağgüney ve Firoz etaplarını ikişer kez geçtiler. 503 kilometrelik normal ve 140 kilometrelik özel etap yarışlarına sahne olacak organizasyon, aynı zamanda Türkiye Historic Ralli Şampiyonası ile Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Ralli Kupası’na da puan veren 40. Yeşil Bursa Rallisi’nde heyecan bugün de devam edecek. Nefes kesecek organizasyonda pilotlar bugün Dağgüney, Firoz ve Delice etaplarını 2’şer kez geçerek Crowne Plaza’ya ulaşmaya çalışacaklar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X