Yeşil Bursa’ya stat müjdesi

Başkan Bozbey, İbrahim Yazıcı Stadyumu’nda pilot takımın maçlarını oynayabileceğini söyledi.

Yeşil Bursa’ya stat müjdesi

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden ve maçlarını NOSAB’daki Minareli Çavuş Tesisleri’nde oynayan Bursaspor’un pilot takımı Yeşil Bursa’ya Nilüfer Belediyesi Başkanı Mustafa Bozbey’den müjde geldi. Bozbey, Bursaspor Başkanı Ali Ay, 2. Başkanı Ali Ademoğlu, pilot takımın Başkanı Cem Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ile teknik direktörü Nevzat Dinçbudak’ı makamında ağırladığı toplantıda yakında hizmete açılacak olan İbrahim Yazıcı Stadyumu’nda Yeşil Bursa’nın kullanabileceğini söyledi.

 

UEFA KRİTERLERİNE UYGUN

Bursaspor’a olan büyük desteklerinden dolayı Başkan Mustafa Bozbey’e teşekkürlerini ileten Başkan Ali Ay, aynı desteği Yeşil Bursa için de beklediklerini iletti. Ay, ‘Yeşil Bursa’yı bu sezon 2. Lig’e çıkarmak istiyoruz. Pilot takımın İbrahim Yazıcı Stadyumu’nu kullanmasını isteriz’ dedi. Nilüfer Belediyesi İbrahim Yazıcı Stadyumu’nu UEFA kriterlerine göre yaptıklarını belirten Mustafa Bozbey ise, ‘Yeşil Bursa ile yapacağımız protokolle takımımız maçlarını burada oynayabilir’ diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Yeşil Bursa Kulübü Başkanı Cem Öztürk ile Yönetim Kurulu üyeleri, Başkan Mustafa Bozbey’e futbolcuların imzaladığı 16 numaralı yeşil beyazlı formayı hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X