Yeşil dev

Bu sezon Bursaspor’u birçok maçta ipten alan Harun Tekin, Osmanlıspor karşısında da performansıyla parmak ısırttı.

Yeşil dev

Osmanlıspor deplasmanından puanla dönen Bursaspor’da Harun Tekin performansıyla yine ön plana çıktı. Sezon başından bu yana birçok maçta yeşil beyazlı takımı adeta ipten alan tecrübeli file bekçisi, Osmanlıspor karşısında alınan puanında baş aktörlerindendi. Maçın 20. dakikasında Ndiaye ile karşı karşıya kalan Harun, mutlak bir golü önledi. Milli kaleci 73. dakikada Numan Çürüksu’nun kafa vuruşunda inanılmaz bir refleks göstererek yine gole izin vermedi.

MUTLU HOCA TESELLİ ETTİ

80’de Maher’in şutunda kalesinde birkez daha devleşen Harun, maç sonrası ise adeta yıkıldı. Alınan beraberliğe oldukça üzülen 27 yaşındaki kaleciyi Teknik Direktör Mutlu Topçu teselli etti. Spor Toto Süper Lig’de bu sezon gösterdiği performansla birçok meslektaşını geride bırakan ve ‘en iyi kaleciler’ arasına girmeyi başaran Harun, yaşadığı tüm zorluklara rağmen ayağa kalkmasını bilmesiyle de alkış aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X