Yeşil Rotary’den Tenis Turnuvası

Yeşil Rotary Kulübü tenis turnuvası düzenliyor. Podyum Park Tenis Kulübü Tesisleri’nde 1-4 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek turnuva, önümüzdeki yıllarda da tekrarlanarak geleneksel hale getirilecek.

Yeşil Rotary’den Tenis Turnuvası

Yeşil Rotary Kulübü Başkanı Şevki Boran, bu yıl ilk kez düzenleyecekleri turnuvayı, Bursa’da tenis sporunun gelişimine büyük katkısı olan Büyükşehir Belediye eski Başkanı Erdem Saker adına organize edeceklerini söyledi. Boran, 12 yaş grubundaki çocukların katılacağı tenis turnuvası ile çocukları sporla buluşturmayı ve tenisi hobi haline getirmelerini sağlamak istediklerini kaydetti. Elit spor olarak kabul gören tenis sporunun, dünyada olduğu gibi Türkiye’de de son yıllarda giderek yaygınlaştığını, kendilerinin de turnuvayı geleneksel hale getirerek, sürece katkıda bulunmayı hedeflediklerini ifade eden Şevki Boran, “Podyum Park Tenis Kulübü ile birlikte düzenlediğimiz turnuvada 12 yaş grubundaki 80 çocuğumuz tenis sporuyla buluşacak. Bu yıl, Yeşil Rotary Kulübü Erdem Saker Kupası olarak düzenleyeceğimiz turnuvanın son günü olan 4 Ekim’de ise 8 yaş grubunda 80 çocuk tenis oynayacak. Turnuvayı her yıl bu Bursa’ya katkıda bulunmuş isimler adına organize ederek, onları onore etmeyi düşünüyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X