Yeşil sahada sıkı pazarlık

Elmasbahçeler, Bursaspor’un eski kaptanı Ömer Erdoğan ve İstanbul’dan 2 takımın istediği Bursa Nilüferspor, 2 milyon 500 bin TL’ye Karacabey Belediyespor’un olmak üzere.

Yeşil sahada sıkı pazarlık

TOLGA ÖZTAŞ

Profesyonel liglerde sadece 5 takımı bulunan Bursa’da oldukça hareketli gelişmeler yaşanıyor. Bu doğrultuda Spor Toto 3. Lig’de yer alan Bursa Nilüferspor’un birkaç gün içerisinde Karacabey Belediyespor’a satılması gündemde. Mavi beyazlıların isim ve lig hakkını Karacabey Belediyesi’nin yaklaşık 2 milyon 500 bin TL karşılığında alacağı öğrenildi. Bursa Nilüferspor ise yoluna mavi siyahlıların bu sezon çıkmayı başardığı Bölgesel Amatör Lig’den devam edecek. Ayrıca Akademi Ligleri’ni de bünyesinde tutacağı belirtildi.

İSTEYEN İSTEYENE

Bursa Nilüferspor’un Başkanı Ahmet Balaban’ın kapısını Karacabey Belediyesi’yle birlikte Elmasbahçeler, Bursaspor’un eski kaptanı Ömer Erdoğan ve İstanbul’dan 2 takımında çaldığı bildirildi. Ancak en ciddi teklifi veren Karacabey Belediyespor’la görüşmelerin son aşamaya geldiği öğrenildi. Bu arada yeni sezonda BAL’da olması beklenen Bursa Nilüferspor’da Başkan Ahmet Balaban’ın güçlü bir kadro kurarak takımı yeniden 3. Lig’e çıkarmayı planladığı belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X