Yeşilçam’ın efsane güzeli, bıçaklı saldırıya uğradı!

1980’li yıllarda Türk Sineması’na damgasını vuran Harika Avcı, eski şoförünün bıçaklı saldırısına uğradı.

Yeşilçam’ın efsane güzeli, bıçaklı saldırıya uğradı!

1980’li yıllara hem oyunculuğu hem de yaşadığı aşklarla damga vuran Harika Avcı, son günlerde şok üstüne şok yaşadı. Avcı, eski şoförü tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Usta isim, evdeki temizlik görevlilerin araya girmesinin ardından ölümden döndü.

Yeşilçam efsanesi Harika Avcı'ya bıçaklı saldırı işte son durumu

GÖRÜŞMEK İSTEDİĞİNDE RET CEVABI ALIR

Sabah’ın haberine göre Harika Avcı’nın eski şoförü, ünlü isimle görüşmek istedi ancak olumsuz cevap aldı. Bunun ardından tehdit mesajları göndermeye başlayan şoför Emre E., arkadaşlarıyla birlikte ünlü şarkıcının evine gitti. Koluna sakladığı bıçakla Avcı’nın evine giren Emre E., etrafı darma duman ettikten sonra arkadaşları ile Avcı’nın çalışanları arasında arbede yaşandı. Bıçakların konuştuğu kavgade sanatçı Harkika Avcı, yaralanmaktan son anda kurtuldu.

Yeşilçam efsanesi Harika Avcı'ya bıçaklı saldırı işte son durumu - Sayfa 3

HEMEN POLİSE BAŞVURDU

Yaşanan olayın ardından Harika Avcı, hemen polise ihbarda bulundu. Eski şoför hakkında silahla yaralama, tehdit ve ruhsatsız silah bulundurma suçlarından iddianame düzenlendi. Dava önümüzdeki günlerde görülecek.

HARİKA AVCI KİMDİR?

Harika Avcı, İlkokulu bitirdikten sonra okumayı ortaokulda bıraktı. Şöhret olduktan sonra 1980’li yılların Türk Sineması’na damgasını vurdu ve bir çok film çevirdi. Ayrıca şarkı söylediği yıllarda 16 albüm çıkardı ve prodüktörlüğünü Neşe Karaböcek’in ve Gülden Karaböcek’in kocası olan 3 Kasım 2008’de hayatını kaybeden Atilla Alpsakarya yaptı.

Usta sanatçı Harika Avcı, Kendisinden 20 yaş küçük menajeri ve bilgisayar yazılımcısı İbrahim Öztürk ile 14 Şubat 2009 da evlendi. Kendisine Harika Avcı adını ise, aynı gazinoda birlikte çalıştığı Gönül Yazar verdi. Ateş Dağlı, Acı Dünya, Yasemin gibi filmlerle şöhreti yakalayan Harika Avcı, bir süresonra ‘Sürünüyorum’ adlı şarkısı ile büyük bir çıkış yakaladı.

Uzun süre maddi sıkıntıları ile gündeme gelen Harika Avcı, abisinin servetini üzerine geçirmeye çalıştığını ve bu yüzden zor durumda kaldığını ileri sürmüş, Emirgan’daki yalısını satmak zorunda kalırken arabasına gelen hacizden sonra haciz memurlarını intihar etmekle tehdit ederek vazgeçirmeye çalışmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X