Yeşilçam’ın ustaları SÖZ dizisine geliyor!

Türk sinemasının usta isimleri, Söz dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Yeşilçam’ın ustaları SÖZ dizisine geliyor!

Yapımını TIMS&B Productions’un üstlendiği, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘SÖZ’ün oyuncu kadrosuna usta isimler dahil oldu.

‘Konsey’ ile Yavuz Karşı Karşıya

Heyecan ve aksiyon dolu sahneleriyle pazartesi akşamlarına damgasını vuran ‘SÖZ’ün oyuncu kadrosuna Türk Sineması ve Yeşilçam’ın usta isimleri, Hazım Körmükçü, Cengiz Sezici, Mahmut Gökgöz, Levent İnanır, Süleyman Felek, Ömer Naci Topcu, Mehmet Polat katıldı. Yeni sezonda oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimleri ağırlamaya devam eden ‘SÖZ’de, usta isimler bu kez ‘Konsey’ üyeleri olarak seyirciyle buluşacak.
 

Hazım Körmükçü, Cengiz Sezici, Mahmut Gökgöz, Levent İnanır, Süleyman Felek, Ömer Naci Topcu ve Mehmet Polat gibi usta isimlerin hayat verdiği karakterlerin oluşturduğu ‘Konsey’ hayata geçirmeye çalıştıkları terör eylemleriyle, Tolga Sarıtaş’ın hayat verdiği ‘Yalnız Kurt’ Yavuz Karasu ile sık sık karşı karşıya gelecek.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın ve Metin Balekoğlu’nun üstlendiği ve senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı “SÖZ”, 59. bölümüyle Pazartesi akşamı Star’da!!!

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X