Yeşilyurt AVM Ağustos Ayı Mini Club Eğlenceleri

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVM) Mini Club etkinlikleri devam ediyor. Ağustos ayı boyunca her cumartesi ve pazar günleri saat 14.00-18.0…

Yeşilyurt AVM Ağustos Ayı Mini Club Eğlenceleri

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVM) Mini Club etkinlikleri devam ediyor. Ağustos ayı boyunca her cumartesi ve pazar günleri saat 14.00-18.00 arası faaliyet gösteren Mini Club etkinliklerine tüm çocuklar davet edildi. Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Mini Club’ta her cumartesi çocuklarımızın hayal gücünü kullanarak çerçeve yapımı etkinliği olacaktır. Magnet çerçeve ve kolaj tekniğiyle çerçeve yapımı ile çocuklarımızın kişisel beceri yönlerini ortaya çıkartacağız. Mini Club’ta her pazar ise sosis balon, yüz boyama, yarışmalar ve eğlenceli oyunlarla çocuklarımıza harika saatler geçirmeye devam edecektir. Hafta sonu çocukların vazgeçilmezi olan Mini Club etkinliklerine tüm çocuklarımız davetlidir. Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi Mini Club etkinliklerine her ay olduğu gibi önümüzdeki aylarda da çocuklarımızın kişisel becerilerini geliştirmeye yönelik ve eğlenceli çalışmalarla devam edecektir. Mini Club etkinlik, çalışmalarını ‘www.yesilyurtavm.com’ web sitemizden, facebook ve twitter sayfalarımızdan takip edebilirsiniz” denildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X