Yeşim Kreşi’nde 29. yıl mezunları

Yeşim Tekstil bünyesinde yer alan Yeşim Kreşi bu yıl 29. yıl mezunlarını verdi. Minikler gösterdikleri performansla izleyenlerden tam not aldı.

Yeşim Kreşi’nde 29. yıl mezunları

Yeşim Tekstil’in fabrika bünyesinde yer alan ve sadece Yeşim çalışanlarının çocuklarına hizmet veren Yeşim Kreşi’nden törenle 30 öğrenci mezun olarak diplomalarını aldılar.  Mezuniyet törenleri için kreşin yemekhanesinde, öğretmenleri ile beraber yıl sonu programını hazırlayan minikler, bütün hünerlerini ailelerine ve kreş öğretmenlerine sergileyerek büyük alkış topladılar. Kılıktan kılığa giren minikler izleyenleri zaman zaman güldürürken zaman zaman da duygulandırıp ağlattılar. Mezuniyet belgelerini kreş yöneticilerinden alan minikler, o gün hem mezun olmanın sevincini, hem de öğretmenlerinden ve arkadaşlarından ayrılıyor olmanın hüznünü birlikte yaşadılar. 

Geniş bir alana kurulmuş ve 1000 çocuk kapasitesi olan Yeşim Kreşi’nde halen 0-6 yaşları arasında 200 çocuk eğitim ve öğretim görüyor. Yalnızca personel çocuklarının hiç bir ücret ödemeden yararlanabildiği kreşte eğitim sertifikalı 1 yönetici, 2 vardiya sorumlusu, 11 öğretmen ve 8 bakıcıdan oluşan toplam 22 kişilik uzman bir ekip çalışıyor. Yeşim Kreşi 29 yıldır çalışanlarının çocuklarına hizmet veriyor.

Törende ayrıca, veliler ve öğrenciler kreşe 21 yıl emek verdikten sonra emekli olan Kreş Yöneticisi Asuman Uğur ile de vedalaştılar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X