Yeşim Kreşi’nde Çocuk Şenliği

Bu yıl 30. yılını kutlayan Yeşim Tekstil Kreşi’nin çocukları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında kendileri için düzenlenen şenlikte unutulmaz bir gün yaşarken aileleri de bu sevince ortak oldu.

Yeşim Kreşi’nde Çocuk Şenliği

Uzun yıllardır kadın istihdamını artırmaya ve kadının güçlenmesine yönelik çalışmaları yürüten Yeşim Tekstil’in bünyesinde yer alan ve çalışanların ücretsiz yararlandığı Yeşim Kreşi 30. yılında çocuklar için bir şenlik düzenledi.

Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında Yeşim Tekstil’in bahçesinde yapılan şenliğe katılan çocuklar ve Yeşimli çalışanlar unutulmaz bir bayram coşkusu yaşadılar. Kreşteki  çocukların birbirinden güzel gösteriler ve sunumlar yaptığı şenlikte hem çocuklar hem de veliler doyasıya eğlenip günün tadını çıkardılar.

Kreşteki çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine öğretmenleri ile birlikte büyük emek vererek hazırlandılar. Çocukların okuduğu şiirler ile başlayan etkinlik, tiyatro oyunları ve dans gösterileri ile devam ederek söylenen marşlarla son buldu.

Uzun hazırlıklar sonrasında gerçekleşen etkinlikler ile bayram sevincini doyasıya yaşayan çocuklar, renkli kostümleri ve birbirinden güzel gösterileriyle ilgi odağı olurken aileler de çocuklarının bu heyacanını büyük sevinçle paylaştı. Gösterilerin ardından kendileri için hazırlanan alanda çeşitli etkinliklere katılan, oyunlar oynayan çocuklar unutulmaz bir gün yaşadılar. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X